Een overzicht van onze beautybehandelingen

Behandelingen | Merveilleux

MERVEILLEUX behandeling

  Huidanalyse, reinigen, peeling, dieptepeeling, masker, massage met producten volgens de huidanalyse, serum, HC9 colour-light-therapie en passende dagcrème. De  producten zijn van Klapp, pionier in de beauty industrie. Gespecialiseerd in anti-aging.

  80 minuten

  1 persoon

  €75,-

  Hollywood aqua facial behandeling | Merveilleux

  HOLLYWOOD aqua facial behandeling

   REINIGEN EN DIEPTEPEELING 

   EXTRACTIES + HYDRATATIE : we verwijderen de onzuiverheden met pijnloze zuiging. Voed met intense vochtinbrengende concentraten  die de huid hydrateren.

   INSLUIZEN EN BESCHERMEN : verzadig het huidoppervlak en we voegen nog peptiden toe om de glow van uw huid te maximaliseren.

   70 minuten

   1 persoon

   € 95,00

   BBglow behandeling | Merveilleux

   BBglow behandeling

   BBglow is een gezichtsbehandeling waarbij we jouw gezicht een egaal en stralend en verjongend effect geven. Het verkleinert de porieën en heeft daardoor een direct en jonger effect aan de klante. Bij 3 behandelingen in 1 maand heb je een resultaat voor 6 maanden. 

   70 minuten

   1 persoon

   € 125,00

   Asa peel behandeling | Merveilleux

   Mini face Asa peel  

    Bij het ouder worden, wordt de de huid minder doorlaatbaar, rimpels worden dieper en de activiteit in de onderste huidlagen vermindert. De huid wordt moe, glansloos, oneffen en vlekkerig. 

    Asa peel : schilfert de verdikte bovenste laag af, versnelt de celdeling, verbetert de hydratatie van de hoornlaag, pigmentvlekken worden minder zichtbaar, verhoogt de collageen-en elastineproductie en stimuleert de energietoevoer van de huid. TOP BEHANDELING

    80 minuten

    1 persoon

    € 130,00

    Microblading | Merveilleux

    Microblading 

     Microblading is een techniek waarbij ik 3D  haartjes teken in de wenkbrauw om hem voller te maken of een nieuwe look creëer volgens uw wens. Het resultaat is heel natuurlijk en subtiel en oogt jonger en uw ogen tonen meer expressief.

     2u voor Nieuw zetten wenkbrauw ... (Bijvullen is meestal 40 minuutjes)

     1 persoon

     € 225,00 ( Om bij te vullen vanaf €40,-)

     Wimperextensions | Wimpers | Merveilleux

     Wimperextensions

      

     Wimperextensions : mooie bambi ogen en geen mascara meer gebuiken. Wat een luxe. one by one techniek of de volume techniek

      

     nieuwe set 1,5 uur

     1 persoon

     € 95,- of € 125,- of bijvullen vanaf €45,-

     Boek nu uw last-minute wellness & spa